Шпаргалка «Як не переїдати на свята»

У кожного своє ставлення до свят, але, безперечно, це завжди про зустріч із рідними людьми, друзями, колегами. І завжди про застілля. Як часто застілля закінчується дискомфортом у животі, неспроможністю перетравлювати величезну кількість їжі? Постійно.
Якби ми не стикалися з цією деструктивною звичкою переїдання, то не було б цієї статті.

Якщо ви все ж таки потрапили під дію цієї згубної традиції спробувати все, що спекли, посмажили, зварили, нарізали, то ці ТОП-8 базових рекомендацій, як цього уникнути або мінімізувати наслідки для роботи ШКТ та всього тіла, для вас.

Збережіть цю шпаргалку для себе та своїх близьких.

  1. Пийте свою норму води + ще 500 мл для того, щоб активізувати всі можливі процеси метаболізму, а також не допустити застій жовчі та закреп.
    Додайте у воду на вибір Рідкий Хлорофіл або Сік Алое Вера для олужнення, нейтралізації впливу алкогольних напоїв та нормалізації виділення травних соків, плинності крові, лімфи.
  2. Обирайте поєднання їжі, де буде 1 частина білкова та 3 частини складні вуглеводи – клітковина овочів. Якщо такого поєднання не передбачається, то вам у допомогу будуть Карбо Гребберз по 2 капсули за 20 хвилин до їди при надлишку вуглеводної їжі, особливо борошняної, дріжджової, цукрової та Фет Гребберз по 1-2 капсули під час їди для поліпшення травлення при надлишку жирної їжі.
  3. Додайте до раціону клітковину Локло, яка допоможе у перетравлюванні надлишкової їжі, простимулює перистальтику кишківника для комфортної та своєчасної евакуації калових мас, а також знизить ризик підвищеного холестерину в крові через надлишок алкоголю, м’яса та жирів у раціоні святкових днів.
  4. Пам’ятайте про необхідність підтримки хорошого відтоку жовчі, щоб запобігти болючим симптомам, спазмам та порушенням стільця – закрепу та діареї.
  5. Реп’ях вам у допомогу перед кожним прийманням їжі, як шикарний продукт для усунення застою жовчі. Не рекомендується при жовчнокам’яній хворобі. В такому випадку замініть на Нейче Лакс по 1 капсулі 3 рази або 2 капсули на ніч.
  6. Подбайте про захист клітин печінки, як головного органу детоксикації Це важливо зробити з допомогою мінімізування та взагалі контролю споживання шкідливої їжі, небезпечного поєднання їжі та алкоголю. Додайте до раціону універсальні продукти для гепатопротекції: Лів-Гард, Молочний чортополох на вибір та Лецитин з Омегою-3. Дозування виберіть для себе за віком та важкістю діагноза в роботі печінки, ШКТ та організму загалом.
  7. Тяжкість у шлунку, відрижка, печія при переїданні часте явище при незбалансованому харчуванні та переїданні, тому варто додати до кожного приймання їжі Харчові Ензими для покращення перетравлення та профілактики загострення хронічних захворювань ШКТ.
  8. Якщо ви піднімаєте келих вина або чарку горілки, коньяку, то будьте ласкаві захистити свої клітини від згубного впливу алкоголю на процеси детоксикації та допомогти швидше тілу заповнити дефіцит магнію. Додайте до свого раціону Комплекс з магнієм для підтримки ферментної, нервової та видільної системи по 2 капсули 2-3 рази на день.
  9. І куди ж без улюбленої корисної мікрофлори? Саме вона допомагає нашому тілу уникнути катастрофи в кишківнику, імунній відповіді та збереже нам настрій на довгий час. Додати Біфідофілус Флора Форс по 2 капсули на ніч.

Дотримуючись цих елементарних простих легких у застосуванні рекомендацій з техніки безпеки харчової поведінки за святковим столом, ви можете ефективно профілактувати безліч наслідків переїдання і почуватися чудово!
Гарних вам свят назавжди!