Увага! Зміни умов доставки з 1 серпня!

Шановні Партнери Nature’s Sunshine! 🌿

Сервісні Центри змушені скоригувати умови безкоштовної доставки з 1 серпня 2024 року, які стосуються тільки наложеного платежу Нової Пошти. Інші умови безкоштовної доставки залишаються без змін.

Чому ми вимушені скоригувати умови безкоштовної доставки? 📦

Минуло вже багато років співпраці Сервісних Центрів України з вами. Ми завжди підтримуємо вас, незважаючи на труднощі такі як Covid і війна в Україні.
Сервісні Центри не тільки продовжують працювати в небезпечних умовах, але й беруть на себе витрати зі своєчасної доставки продукції для вас. А це, повірте, достатньо великі витрати, які постійно зростають. Також хочемо зазначити, що вже давно в усіх країнах Nature’s Sunshine працює за передоплатою і з певним порогом для безкоштовної доставки.

Оновлені умови доставки:

  1. 1. При оформленні замовлення Новою поштою (до відділення, у поштомат або кур’єром) з післяплатою (наложений платіж) на суму до 3500 грн., клієнт самостійно оплачує доставку і комісію за зворотну доставку коштів.
  2. 2. За замовлення на суму від 3500 грн. з післяплатою (наложений платіж) Новою поштою (до відділення, у поштомат або кур’єром), доставку і комісію за зворотну доставку коштів оплачуємо ми.

Інші умови доставки залишаються без змін:

  1. 1. При оплаті замовлень з доставкою Новою Поштою за реквізитами, доставка безкоштовна на суму від 500 грн., до 500 грн. – 30 грн.
  2. 2. При оплаті замовлень по Києву власними кур’єрами NSP готівкою або за реквізитами, доставка безкоштовна на суму від 500 грн., до 500 грн. – 30 грн.
  3. 3. При оплаті замовлень Укрпоштою наложеним платежем або за реквізитами, доставка безкоштовна на суму від 500 грн., до 500 грн. – 30 грн.

Хочемо зазначити, що безкоштовної доставки від перевізників немає. Але ми її не відміняємо, а пропонуємо ваші замовлення формувати більш зваженими.

Рекомендації, як зберегти доставку безкоштовною:

  • – якщо необхідно отримати замовлення Новою Поштою з оплатою саме наложеним платежем, використовуйте спільні замовлення з іншими Партнерами, щоб загальна сума замовлення була більше 3500 грн.;
  • – використовуйте для наложеного платежу Укрпошту;
  • – робіть 100% передоплату за продукцію, тоді для вас нічого не зміниться.

Багато з вас завжди розуміли і підтримували Сервісні Центри в складні часи. Ми це цінуємо.
Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку 🙏