ΠšΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° для Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ травлСння

Π‘ΠΊΡ€Ρ–Π·ΡŒ – Π² ΠΆΡƒΡ€Π½Π°Π»Π°Ρ…, статтях, постах, рСкомСндаціях Π½ΡƒΡ‚Ρ€ΠΈΡ†Ρ–ΠΎΠ»ΠΎΠ³Ρ–Π², Π»Ρ–ΠΊΠ°Ρ€Ρ–Π², ΠΏΠΎΠ΄Ρ€ΡƒΠ³ – Π²ΠΈ, ΠΉΠΌΠΎΠ²Ρ–Ρ€Π½ΠΎ, Ρ‡ΡƒΠ»ΠΈ, Ρ‰ΠΎ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π°, Π°Π±ΠΎ Ρ—Ρ— Ρ‰Π΅ Π½Π°Π·ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Ρ– Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ½Π°, Ρ” ваТливою Ρ‡Π°ΡΡ‚ΠΈΠ½ΠΎΡŽ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ харчування. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΈ сумніваєтСся Π² Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Π²Π΅Ρ€Π΄ΠΆΠ΅Π½Π½Ρ–, Ρ‚ΠΎ Π²ΠΈ Π½Π΅ самотні!
Π—Π³Ρ–Π΄Π½ΠΎ Π· рСкомСндаціями Ρ‰ΠΎΠ΄ΠΎ харчування статистика катастрофічна – ΠΏΠΎΠ½Π°Π΄ 90% ΠΆΡ–Π½ΠΎΠΊ Ρ‚Π° 97% Ρ‡ΠΎΠ»ΠΎΠ²Ρ–ΠΊΡ–Π² Π½Π΅ Π΄ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄ΠΎΠ²Π°Π½ΠΎΡ— Π½ΠΎΡ€ΠΌΠΈ споТивання ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ.
Π’Π°ΠΊΠΎΠΆ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° Π°ΡΠΎΡ†Ρ–ΡŽΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π½Π΅ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π· Π³Π°Ρ€Π½ΠΈΠΌ травлСнням, сформованим Π°ΠΊΡ‚ΠΎΠΌ Π΄Π΅Ρ„Π΅ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ— Ρ‚Π° Π· Π΅Π²Π°ΠΊΡƒΠ°Ρ†Ρ–Ρ”ΡŽ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ° Π·Π°Π³Π°Π»ΠΎΠΌ, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Ρ–Π· підтриманням Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡ— Π½ΠΎΡ€ΠΌΠΎΡ„Π»ΠΎΡ€ΠΈ Π² ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΠΎΠ²ΠΎ-ΠΊΠΈΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚Ρ–. Π‘Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ Ρ…Ρ‚ΠΎ Π· вас ΡƒΠΆΠ΅ ΡƒΡΠ²Ρ–Π΄ΠΎΠΌΠ»ΡŽΡ” Π²Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΏΡ–Π΄Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΠΊΠΈ Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΊΠΈΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΌΡ–ΠΊΡ€ΠΎΠ±Ρ–ΠΎΡ‚ΠΈ для всіх процСсів:

  • травлСння Ρ‚Π° засвоєння ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Ρ€Π°Π²Π»Π΅Π½ΠΎΡ— Ρ—ΠΆΡ– Π² ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΡƒ,
  • формування Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡŒΠΎΡ… Ρ„Π΅Ρ€ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Ρ–Π², Π²Ρ–Ρ‚Π°ΠΌΡ–Π½Ρ–Π² Ρ‚Π° Ρ…Π΅Π»Π°Ρ‚Π½ΠΈΡ… Ρ„ΠΎΡ€ΠΌ ΠΌΡ–Π½Π΅Ρ€Π°Π»Ρ–Π²,
  • Ρ– Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ для ΠΏΡ–Π΄Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΠΊΠΈ нашого Π½Π°ΡΡ‚Ρ€ΠΎΡŽ – вироблСння Π½Π΅ΠΉΡ€ΠΎΠΌΠ΅Π΄Ρ–Π°Ρ‚ΠΎΡ€Ρ–Π².

На щастя, Π½Π°ΠΉΡ–ΠΌΠΎΠ²Ρ–Ρ€Π½Ρ–ΡˆΠ΅, Π²Π°ΠΌ ΡƒΠΆΠ΅ Π²Ρ–Π΄ΠΎΠΌΡ– Π°Π±ΠΎ ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΠ±Π°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ ΠΉ Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ стали ΡƒΠ»ΡŽΠ±Π»Π΅Π½ΠΈΠΌΠΈ Ρ‚Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ, які ΠΌΡ–ΡΡ‚ΡΡ‚ΡŒ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡƒ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½. Π† Ρ†Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎ Ρ– Π½Π΅Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ свого Ρ‰ΠΎΠ΄Π΅Π½Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρƒ.
Ну Ρ‰ΠΎ ΠΆ, розбСрСмося, як внСсти Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΡ– Π·ΠΌΡ–Π½ΠΈ Π΄ΠΎ свого Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρƒ Π² Π±Ρ–ΠΊ Π·Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅Π½Π½Ρ вмісту Π² Π½ΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Ρ–, Π² Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΉ спосіб, ΠΏΠΎΠ±ΡƒΠ΄ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²Ρƒ Π·Π²ΠΈΡ‡ΠΊΡƒ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ харчування.

Π©ΠΎ Ρ‚Π°ΠΊΠ΅ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π°?

ΠšΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° – Ρ†Π΅ Π²ΡƒΠ³Π»Π΅Π²ΠΎΠ΄, полісахарид, Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ½Π°, які ΠΌΡ–ΡΡ‚ΡΡ‚ΡŒΡΡ Ρƒ всіх рослинах. Π† Ρ†Π΅ΠΉ Ρ‚ΠΈΠΏ Π²ΡƒΠ³Π»Π΅Π²ΠΎΠ΄Ρ–Π² людський ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌ Π½Π΅ Π·Π΄Π°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Ρ€Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ. А Π·Π½Π°Ρ‡ΠΈΡ‚ΡŒ, Ρ‰ΠΎ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π² процСсі пСрСтравлСння Ρ– транспорту Π²Π·Π΄ΠΎΠ²ΠΆ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ° Π½Π° Π°Π±ΡΠΎΡ€Π±ΡƒΡŽΡ‡Ρƒ Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ, Ρ– Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° сказати, Ρ‰ΠΎ Ρ†Π΅ Ρ” Π²ΠΈΡ‚Ρ€Π°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ–Π°Π». Π™ ΠΎΡΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΈ рослинні Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ½Π° Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Ρ€Π°Π²Π»ΡŽΡŽΡ‚ΡŒΡΡ, ΠΎΡ‚ΠΆΠ΅ Π²ΠΎΠ½ΠΈ Π½Π΅ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΠ°Π»ΠΎΡ€Ρ–ΠΉ.
Π£ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Π°Ρ… ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π΄Π²Π° Ρ‚ΠΈΠΏΠΈ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ, ΠΊΠΎΠΆΠ½Π° Π· яких Π²ΠΈΠΊΠΎΠ½ΡƒΡ” свою Ρ„ΡƒΠ½ΠΊΡ†Ρ–ΡŽ.
Π ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½Π° Ρ– Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½Π° ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π°.

Π ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½Π° ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π°:

  • ΠΏΠΎΠ³Π»ΠΈΠ½Π°Ρ” Π²ΠΎΠ΄Ρƒ,
  • ΡƒΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡ” Π³Π΅Π»Π΅ΠΏΠΎΠ΄Ρ–Π±Π½Ρƒ Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ, яка сприяє ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π»ΡŒΠ½Ρ–ΡˆΠΎΠΌΡƒ ΠΏΡ€ΠΎΡΡƒΠ²Π°Π½Π½ΡŽ Ρ—ΠΆΡ– Ρ‚Ρ€Π°Π²Π½ΠΈΠΌ Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚ΠΎΠΌ, Π° Ρ†Π΅ ΠΎΠ·Π½Π°Ρ‡Π°Ρ”, Ρ‰ΠΎ Π² товстій ΠΊΠΈΡˆΡ†Ρ– ΠΌΠΎΠΆΠ΅ поглинатися Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ ΠΏΠΎΠΆΠΈΠ²Π½ΠΈΡ… Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½.
  • Π΄ΠΎΠΏΠΎΠΌΠ°Π³Π°Ρ” почуватися ситим,
  • Π·Π½ΠΈΠΆΡƒΡ” Ρ€Ρ–Π²Π΅Π½ΡŒ холСстСрину,
  • ΠΏΡ–Π΄Ρ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΡ” Π½ΠΎΡ€ΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ€Ρ–Π²Π΅Π½ΡŒ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Π² ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ–.

Наприклад, Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Π΅ Π΄ΠΆΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΎ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ— ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ – Ρ†Π΅ Π±ΠΎΠ±ΠΎΠ²Ρ– (особливо квасоля), овСс, ΡΡ‡ΠΌΡ–Π½ΡŒ, Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π² (яблука, пСрсики, ΠΊΡ–Π²Ρ– Ρ‚Π° цитрусові).

НСрозчинна ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π°:

  • Π½Π΅ Π²Π±ΠΈΡ€Π°Ρ” Π²ΠΎΠ΄Ρƒ,
  • Π·Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΡƒΡ” обсяг Π²ΠΈΠΏΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½Π΅Π½ΡŒ, Ρ‰ΠΎ сприяє Π»Π΅Π³ΡˆΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Π° Π΅Ρ„Π΅ΠΊΡ‚ΠΈΠ²Π½Ρ–ΡˆΠΎΠΌΡƒ вивСдСнню Π²Ρ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄Ρ–Π².

Наприклад, прСкраснС Π΄ΠΆΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΎ Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ— ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ – Ρ†Π΅ Ρ†Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ·Π΅Ρ€Π½ΠΎΠ²Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚ΠΈ: ΡΡ‡ΠΌΡ–Π½ΡŒ, Ρ†Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ·Π΅Ρ€Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΉ кускус, Π±ΡƒΡ€ΠΈΠΉ рис, Π±ΡƒΠ»Π³ΡƒΡ€, ΠΏΡˆΠ΅Π½ΠΈΡ‡Π½Ρ– висівки, Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ…ΠΈ Ρ‚Π° насіння, ΠΊΠΎΡ€Π΅Π½Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠ΄ΠΈ: ΠΌΠΎΡ€ΠΊΠ²Π°, буряк, сСлСра, ΠΎΠ³Ρ–Ρ€ΠΊΠΈ, ΠΏΠΎΠΌΡ–Π΄ΠΎΡ€ΠΈ Ρ‚Π° Ρ†ΡƒΠΊΡ–Π½Ρ–,
Π’Π°ΡˆΠ΅ завдання ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΎΠ±ΠΈΠ΄Π²Π° Π²ΠΈΠ΄ΠΈ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½ Ρƒ своєму Ρ‰ΠΎΠ΄Π΅Π½Π½ΠΎΠΌΡƒ Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρ– для Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Ρ‰ΠΎΠ± ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ вСсь спСктр ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π°Π³ Π²Ρ–Π΄ використання.

Π―ΠΊ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° Π΄ΠΎΠΏΠΎΠΌΠ°Π³Π°Ρ” ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΠΎΠ²ΠΎ-ΠΊΠΈΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚Ρƒ?

ΠžΠ΄Π½Ρƒ Π· Π½Π°ΠΉΠ²Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²Ρ–ΡˆΠΈΡ… Ρ„ΡƒΠ½ΠΊΡ†Ρ–ΠΉ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° Π²ΠΈΠΊΠΎΠ½ΡƒΡ” самС ΠΏΡ–Π΄ час травлСння, ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°ΡŽΡ‡ΠΈ свою Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‚Ρƒ Π²ΠΆΠ΅ Π² Ρ€ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Ρ–ΠΉ ΠΏΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½ΠΈΠ½Ρ–, ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ Π² ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΡƒ Ρ‚Π° ΠΏΠΎΡ‚Ρ–ΠΌ Ρƒ Π²ΡΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΡƒ.
Π’Π°ΠΆΠΊΠΎ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΈΡ‚ΠΈ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Ρƒ Π·Π°Π±Π΅Π·ΠΏΠ΅Ρ‡Π΅Π½Π½Ρ– харчування ΠΌΡ–Π»ΡŒΡΡ€Π΄Ρ–Π² ΠΌΡ–ΠΊΡ€ΠΎΠ±Ρ–Π², які ΠΆΠΈΠ²ΡƒΡ‚ΡŒ Ρƒ всіх Π²Ρ–Π΄Π΄Ρ–Π»Π°Ρ… ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ°. Π£ Π½ΠΎΡ€ΠΌΡ– слизова ΠΎΠ±ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΠΊΠ° ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ° Π²ΠΊΡ€ΠΈΡ‚Π° густим Ρ‰Ρ–Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ слизом, Ρ– ΠΊΠΎΠ»ΠΈ Π½Π°ΠΌ Π½Π΅ вистачає ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ, ΠΌΡ–ΠΊΡ€ΠΎΡ„Π»ΠΎΡ€Π° ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°Ρ” ΠΏΠΎΡ—Π΄Π°Ρ‚ΠΈ Ρ†Π΅ΠΉ слиз. Π¦Π΅ ΠΏΡ€ΠΈΡ€ΠΎΠ΄Π½ΠΎ ΠΏΡ€ΠΈΠ·Π²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Ρ‰ΠΎ Π²Ρ–Π΄Π±ΡƒΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ пошкодТСння слизової ΠΎΠ±ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΠΊΠΈ всього ШКВ.

Π¦Π΅ΠΉ процСс ΠΏΡ€ΠΈΠ·Π²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡŒΠΎΡ… ΠΏΡ€ΠΎΠ±Π»Π΅ΠΌ, Π° самС:

  • синдром дірявого ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ°,
  • синдром ΠΏΠΎΠ΄Ρ€Π°Π·Π½Π΅Π½ΠΎΡ— слизової ΠΎΠ±ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΠΊΠΈ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ°,
  • Ρ€ΠΎΠ·Π»Π°Π΄ Ρ€ΠΎΠ±ΠΎΡ‚ΠΈ ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΡƒ,
  • ΠΏΠΎΠ³Π°Π½Π΅ самопочуття,
  • загальний дискомфорт ΠΏΡ–Π΄ час Ρ—Π΄ΠΈ,
  • здуття,
  • Π·Π°ΠΊΡ€Π΅ΠΏ,
  • діарСя Ρ– Ρ‚. Ρ–Π½.

Π―ΠΊΡ‰ΠΎ Π²ΠΈ Π²ΠΆΠ΅ Π²Ρ–Π΄Ρ‡ΡƒΠ²Π°Ρ”Ρ‚Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π»Ρ–Ρ‡Π΅Π½Ρ– Π²ΠΈΡ‰Π΅ симптоми, дискомфорт, Ρ‚ΠΎ Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ ΠΎΠ±ΠΎΠ²’язково Π²ΠΆΠΈΡ‚ΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… Π·Π°Ρ…ΠΎΠ΄Ρ–Π²: ΠΎΠ±ΠΌΠ΅ΠΆΡ‚Π΅ вТивання алкоголю Ρ– нСстСроїдних ΠΏΡ€ΠΎΡ‚ΠΈΠ·Π°ΠΏΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… ΠΏΡ€Π΅ΠΏΠ°Ρ€Π°Ρ‚Ρ–Π² (Π½Π°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄, аспірину Π°Π±ΠΎ Ρ–Π±ΡƒΠΏΡ€ΠΎΡ„Π΅Π½Ρƒ). НадмірнС Ρ—Ρ… вТивання ΠΌΠΎΠΆΠ΅ призвСсти Π΄ΠΎ Ρ‰Π΅ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠΎΠ³ΠΎ посилСння пошкодТСння слизової ΠΎΠ±ΠΎΠ»ΠΎΠ½ΠΊΠΈ всього ШКВ.

Висновок: Π½Π΅ дозволяйтС своїм бактСріям Ρƒ ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΠΎΠ²ΠΎ-ΠΊΠΈΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚Ρ– Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ.

Π―ΠΊ Π²ΠΈ Π²ΠΆΠ΅ Π·Ρ€ΠΎΠ·ΡƒΠΌΡ–Π»ΠΈ, Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½Π° Ρ‚Π° Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½Π° ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° сприяє ΠΏΡ€ΠΎΡΡƒΠ²Π°Π½Π½ΡŽ Ρ—ΠΆΡ– Π²Π·Π΄ΠΎΠ²ΠΆ ΡƒΡΡŒΠΎΠ³ΠΎ Ρ‚Ρ€Π°Π²Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚Ρƒ. Π ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½Π° ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° Π²Π±ΠΈΡ€Π°Ρ” Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‡ΠΈΡΡŒ Π½Π° гСль, який доставляє корисні Π±Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€Ρ–Ρ— Ρ‚Π° ΠΏΠΎΠΆΠΈΠ²Π½Ρ– Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π· Ρ—ΠΆΡ– Π² ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊ.
Одна Π· Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… корисних Ρ‚ΠΈΠΏΡ–Π² Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ— ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ Π² усім Π²Ρ–Π΄ΠΎΠΌΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½ΠΈΠΊΡƒ. ΠšΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½ΠΈΠΊΠ° ΠΌΠ°Ρ” Π½Π°Π·Π²Ρƒ псиліум. ΠŸΡΠΈΠ»Ρ–ΡƒΠΌ сприяє ΠΏΠ΅Ρ€ΠΈΡΡ‚Π°Π»ΡŒΡ‚ΠΈΡ†Ρ– ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ°, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π·Π° Π½ΠΈΠΌ ΠΏΠΎΠΌΡ–Ρ‡Π΅Π½ΠΎ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Ρƒ Π²Π»Π°ΡΡ‚ΠΈΠ²Ρ–ΡΡ‚ΡŒ: Π²Ρ–Π½ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π΄ΠΎΠΏΠΎΠΌΠΎΠ³Ρ‚ΠΈ стабілізувати Ρ€Ρ–Π²Π΅Π½ΡŒ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Ρ‚Π° холСстСрину Π² ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ–.

НСрозчинна ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π°, як Π·Ρ€ΠΎΠ·ΡƒΠΌΡ–Π»ΠΎ Π· Π½Π°Π·Π²ΠΈ, Π½Π΅ Π²ΡΠΌΠΎΠΊΡ‚ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ, Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Ρ€Π°Π²Π»ΡŽΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ– Π½Π΅ Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρƒ ΠΏΠΈΡ‚Π½Ρ–ΠΉ Π²ΠΎΠ΄Ρ–. ΠΠ°Ρ‚ΠΎΠΌΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π²ΠΎΠ½Π° ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡ” масу, яка сприяє ΠΊΠΎΠΌΡ„ΠΎΡ€Ρ‚Π½Ρ–ΠΉ Π΅Π²Π°ΠΊΡƒΠ°Ρ†Ρ–Ρ—/Π²ΠΈΠΏΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½Π΅Π½Π½ΡŽ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΠ°.
Π―ΠΊ Π·Ρ€ΠΎΠ·ΡƒΠΌΡ–Ρ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎ Ρƒ вас нСстача Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ— ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ? Π—Π²Π΅Ρ€Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΡƒΠ²Π°Π³Ρƒ Π½Π° стан Π²ΠΈΠΏΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½Π΅Π½ΡŒ Ρ‚Π° частоту ходіння Π΄ΠΎ Ρ‚ΡƒΠ°Π»Π΅Ρ‚Ρƒ. Π―ΠΊΡ‰ΠΎ ваш ΡΡ‚Ρ–Π»Π΅Ρ†ΡŒ водянистий Π°Π±ΠΎ Ρ€Ρ–Π΄ΠΊΠΈΠΉ, Ρ†Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ознакою Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Ρ‰ΠΎ Π²Π°ΠΌ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ— ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π΄ΠΎ вашого Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρƒ. Π¦Π΅ΠΉ Ρ‚ΠΈΠΏ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π·Π°Π²ΠΆΠ΄ΠΈ Π΄ΠΎΠΏΠΎΠΌΠ°Π³Π°Ρ” Π² ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»Π°ΠΊΡ‚ΠΈΡ†Ρ– утворСння Π·Π°ΠΊΡ€Ρ–ΠΏΠ½ΠΈΡ… Π·ΠΎΠ½ Ρƒ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΡƒ.

Π―ΠΊΡ– ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π°Π³ΠΈ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ?

Ми ΠΌΠΎΠΆΠ΅ΠΌΠΎ Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π»ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° основних Π²Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²ΠΈΡ… ΠΌΠΎΠΌΠ΅Π½Ρ‚Ρ–Π²:

ПолСгшСння Ρ‚Π° ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»Π°ΠΊΡ‚ΠΈΠΊΠ° ΡƒΡΠΊΠ»Π°Π΄Π½Π΅Π½ΡŒ ΠΏΡ–Π΄ час Π·Π°ΠΊΡ€Π΅ΠΏΡ–Π²: Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ Π΄ΠΎ свого Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρƒ Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Ρ‚Π½ΡŽ ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Ρ–Π² Ρ–Π· Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΠΌΠΈ Π²ΠΈΠ΄Π°ΠΌΠΈ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ для полСгшСння Π·Π°ΠΊΡ€Π΅ΠΏΡ–Π², Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ ΠΏΠΈΠΉΡ‚Π΅ свою Π΄ΠΎΠ±ΠΎΠ²Ρƒ Π½ΠΎΡ€ΠΌΡƒ Π²ΠΎΠ΄ΠΈ. Π—Π°ΠΏΠ°ΠΌ’ятайтС: Π²ΠΎΠ΄Π° ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½Π° для Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ— ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± Ρ‚Π²ΠΎΡ€ΠΈΡ‚ΠΈ свої чудСса.

ЗниТСння рівня ΠΏΠΎΠ³Π°Π½ΠΎΠ³ΠΎ холСстСрину Π² ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ– Ρ‚Π° ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π°Π΄Π΅ΠΊΠ²Π°Ρ‚Π½ΠΎΠ³ΠΎ ΠΏΠΎΠΊΠ°Π·Π½ΠΈΠΊΠ°: ΠΏΡ–Π΄ час травлСння ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° Π·Π²’ΡΠ·ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· ΠΆΠΈΡ€Π°ΠΌΠΈ Ρ‚Π° холСстСрином Ρƒ Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΡƒ, Π²Ρ–Π΄Π±ΡƒΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ процСс абсорбції Ρ– Ρ†Π΅ Π³Π°Ρ€Π°Π½Ρ‚ΡƒΡ”, Ρ‰ΠΎ ΠΆΠΈΡ€ΠΈ Ρ‚Π° холСстСрин Π½Π΅ ΠΏΡ–Π΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π΄Π°Π»Ρ– Ρƒ ΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡ‚Ρ–ΠΊ.

ΠΠΎΡ€ΠΌΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ€Ρ–Π²Π΅Π½ΡŒ глюкози Π² ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ–: ΠΎΡΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΈ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Π° Ρ” Π½Π΅ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Ρ‚Ρ€Π°Π²Π»ΡŽΠ²Π°Π½ΠΈΠΌ Π²ΡƒΠ³Π»Π΅Π²ΠΎΠ΄ΠΎΠΌ, Π²ΠΎΠ½Π° Π½Π΅ Ρ€ΠΎΠ·ΠΏΠ°Π΄Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π½Π° Π΅Π»Π΅ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°Ρ€Π½Ρ– частки Π²ΡƒΠ³Π»Π΅Π²ΠΎΠ΄Ρƒ – Π³Π»ΡŽΠΊΠΎΠ·Ρƒ, яка після пСрСтравлСння Π½Π΅ΠΌΠΈΠ½ΡƒΡ‡Π΅ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π°ΠΏΠΈΠ»Π° Π± Ρƒ ΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΎΡ‚Ρ–ΠΊ.

Коли Π±Π°ΠΆΠ°Π½ΠΎ Π²ΠΆΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ?

  1. НС пСрСстанСмо ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ‡Π°Ρ‚ΠΎΠΊ дня – Ρ†Π΅ склянка Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΡ— Π²ΠΎΠ΄ΠΈ Ρ‚Π° сніданок Ρ–Π· високим вмістом ΠΏΠΎΠ²Π½ΠΎΡ†Ρ–Π½Π½ΠΎΠ³ΠΎ Π±Ρ–Π»ΠΊΠ° Ρ‚Π° всіх Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π² ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ.
  2. МоТна Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ свого Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρƒ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ Π· Π½Π΅Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌΠΈ закусками ΠΌΡ–ΠΆ прийманнями Ρ—ΠΆΡ–.
  3. Π’Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²ΠΎ! НС Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π°Π½Ρ‚Π°ΠΆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ свій Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΈΠΌ обсягом Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½, якщо Π΄ΠΎ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ часу вашС Ρ‚Ρ–Π»ΠΎ Π½Π΅ Π·Π²ΠΈΠΊΠ»ΠΎ ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яку ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ, особливо Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡ—.
    Наша рСкомСндація: Π²Π²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΠΈ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€ΠΎΡ…Ρƒ Π²ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆ дня. Π“ΠΎΠ»ΠΎΠ²Π½Π΅ завдання, Ρ‰ΠΎΠ± Π΄Π°Ρ‚ΠΈ Π·ΠΌΠΎΠ³Ρƒ всім бактСріям Ρƒ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΡƒ ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎ пристосуватися Π΄ΠΎ ΠΏΠΎΡ€Ρ†Ρ–Ρ— Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½, які Π½Π°Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ Π· Ρ—ΠΆΠ΅ΡŽ.
    ΠΠ°ΠΉΡ–ΠΌΠΎΠ²Ρ–Ρ€Π½Ρ–ΡˆΠ΅ Π²ΠΈ ΠΏΠΎΠΌΡ–Ρ‡Π°Π»ΠΈ, Ρ‰ΠΎ Π·Π°Π½Π°Π΄Ρ‚ΠΎ Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠ° ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π·Π° ΠΎΠ΄ΠΈΠ½ Ρ€Π°Π· ΠΏΡ€ΠΈΠ·Π²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎ здуття ΠΆΠΈΠ²ΠΎΡ‚Π°, газоутворСння Ρ‚Π° Π±ΠΎΠ»ΡŽΡ‡ΠΈΡ… спазмів, Ρ‰ΠΎ Π² Ρ€Π΅Π·ΡƒΠ»ΡŒΡ‚Π°Ρ‚Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΠ·Π²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Π΄ΠΎ відторгнСння Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ самої Ρ–Π΄Π΅Ρ— Ρ‰ΠΎΡΡŒ Ρƒ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ напрямку ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΠΎΠ²ΠΆΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΠΈ. ΠŸΡ–ΡΠ»Ρ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠ³ΠΎ дискомфорту людина ΠΉΠΌΠΎΠ²Ρ–Ρ€Π½ΠΎ Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ висновок: Β«ΠœΠ΅Π½Ρ– ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρƒ Π½Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π°! Π£ ΠΌΠ΅Π½Π΅ Π½Π΅ΡΡ‚Π΅Ρ€ΠΏΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ!Β» Π† Π²ΠΎΠ½Π° Π½Π΅ ΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΠΌΠ΅ Ρ€Π°Ρ†Ρ–Ρ—, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Ρ‰ΠΎ Π² Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΈΡ‚Π°Π½Π½Ρ– ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π΅Π½ час Ρ– тСрпіння.
  4. ΠšΡ€Ρ–ΠΌ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π±Π΅Π· Π΄ΠΎΡΡ‚Π°Ρ‚Π½ΡŒΠΎΡ— ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΎΡΡ‚Ρ– Π²ΠΎΠ΄ΠΈ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ ΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π°Π½Π°Π»ΠΎΠ³Ρ–Ρ‡Π½Ρ– Ρ€Π΅Π·ΡƒΠ»ΡŒΡ‚Π°Ρ‚ΠΈ. НайкращС ΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ ΠΏΡ€ΠΈ собі ΠΏΠ»ΡΡˆΠΊΡƒ Π· водою ΠΊΡ–ΠΌΠ½Π°Ρ‚Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€ΠΈ.

Π‘ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΈ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ ΠΌΠ°Ρ” Π±ΡƒΡ‚ΠΈ Π² Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρ–?

ΠžΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌ Ρƒ ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΠΉ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Π²Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²ΠΎ прислухатися Π΄ΠΎ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Ρ‰ΠΎ ΠΊΠ°ΠΆΠ΅ Π²Π°ΠΌ вашС Ρ‚Ρ–Π»ΠΎ. Π¨ΡƒΠΊΠ°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΎΠ·Π½Π°ΠΊΠΈ Π΄Π΅Ρ„Ρ–Ρ†ΠΈΡ‚Ρƒ ΠΏΠΎΠΆΠΈΠ²Π½ΠΈΡ… Ρ€Π΅Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΠ½ Ρ‚Π° ΠΎΠ·Π½Π°ΠΊΠΈ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Ρ‰ΠΎ вашС Ρ‚Ρ–Π»ΠΎ Π½Π΅ ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΡ” Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½Π΅ ΠΉΠΎΠΌΡƒ харчування.
ΠžΡ‚ΠΆΠ΅, підсумуємо, якщо:

  • Ρƒ вас Π·Π°ΠΊΡ€Π΅ΠΏ,
  • Π²ΠΈ Π³ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½Ρ– після Ρ—Π΄ΠΈ,
  • насилу Π²Ρ‚Ρ€Π°Ρ‡Π°Ρ”Ρ‚Π΅ Π²Π°Π³Ρƒ,
  • ваш Ρ€Ρ–Π²Π΅Π½ΡŒ Ρ†ΡƒΠΊΡ€Ρƒ Π² ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ– ΠΊΠΎΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ,
    Ρ†Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π±ΡƒΡ‚ΠΈ ознакою Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Ρ‰ΠΎ Ρƒ вас Π΄Π΅Ρ„Ρ–Ρ†ΠΈΡ‚ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½ – ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π² Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½Ρ–.

Π Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄Π°Ρ†Ρ–Ρ—

Π§ΠΎΠ»ΠΎΠ²Ρ–ΠΊΠ°ΠΌ – 38 Π³ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π½Π° дСнь,
Π–Ρ–Π½ΠΊΠ°ΠΌ – ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 25 Π³ Π½Π° дСнь,
Π–Ρ–Π½ΠΊΠ°ΠΌ Π½Π° Π“Π’ – ΠΏΡ€ΠΈΠ±Π»ΠΈΠ·Π½ΠΎ 31-34 Π³
Дітям – Π΄Ρ–Π°ΠΏΠ°Π·ΠΎΠ½ Π²Ρ–Π΄ 14 Π΄ΠΎ 31 Π³ Π½Π° дСнь. По ΠΌΡ–Ρ€Ρ– Π΄ΠΎΡ€ΠΎΡΠ»Ρ–ΡˆΠ°Π½Π½Ρ Π΄Ρ–Ρ‚Π΅ΠΉ Π΄ΠΎΠ±ΠΎΠ²Π° ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π΅Π±Π° Ρƒ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½Ρ– Π·Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ.

Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ – Π΄ΠΆΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΎ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ

ΠšΠΎΠΌΠΏΠ°Π½Ρ–Ρ NSP ΠΏΠΎΠ΄Π±Π°Π»Π° ΠΏΡ€ΠΎ наш Ρ€Π°Ρ†Ρ–ΠΎΠ½ Ρ– створила БАД Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ – ΡˆΠΈΠΊΠ°Ρ€Π½Π΅ Π΄ΠΆΠ΅Ρ€Π΅Π»ΠΎ всіх Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π² Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½.
ΠŸΠΎΠ΄ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚ΡŒΡΡ, який збалансований склад Π· Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡŽ Ρ‚Π° Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΎΡŽ ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΎΡŽ:

ΠŸΠΎΠ΄ΠΎΡ€ΠΎΠΆΠ½ΠΈΠΊ (Plantago ovata)
Π€Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ·Π°
ΠŸΠ΅ΠΊΡ‚ΠΈΠ½ яблучний
Вівсяні висівки (Avena sativa)
Π“ΡƒΠ°Ρ€ΠΎΠ²Π° камСдь (Cyamopsis tetragonolobus)
Π‘ΠΌΠΎΠ»Π° Π°ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ— (Acacia seyal)
Π›ΠΈΠΌΠΎΠ½Π½Π° кислота
ΠšΠΎΡ€Π° ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†Ρ– (Cinnamomum cassia)
ΠžΠ»Ρ–Ρ насіння сафлори (Carthamus tinctorius)
ΠšΠ²Ρ–Ρ‚ΠΈ Π±Ρ€ΠΎΠΊΠΎΠ»Ρ– (Brassica oleracea)
ΠšΠΎΡ€Ρ–Π½ΡŒ ΠΊΡƒΡ€ΠΊΡƒΠΌΠΈ (Curcuma longa)
Листя Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΠ°Ρ€ΠΈΠ½Ρƒ (Rosmarinus officinalis)
Буряк Ρ‡Π΅Ρ€Π²ΠΎΠ½ΠΈΠΉ (Beta vulgaris)
Π’ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ (Solanum lycopersicum)
ΠœΠΎΡ€ΠΊΠ²Π° (Daucus carota)
Листя капусти ΠΊΠ°Ρ‡Π°Π½Π½ΠΎΡ— (Brassica oleracea)
Листя капусти ΠΊΠΈΡ‚Π°ΠΉΡΡŒΠΊΠΎΡ— (Brassica rapa)
ГСспСридин (Π±Ρ–ΠΎΡ„Π»Π°Π²ΠΎΠ½ΠΎΡ—Π΄)
Цитрусові Π±Ρ–ΠΎΡ„Π»Π°Π²ΠΎΠ½ΠΎΡ—Π΄ΠΈ (Π³Ρ€Π΅ΠΉΠΏΡ„Ρ€ΡƒΡ‚ Ρ‚Π° апСльсин)

Π£ 1 столовій Π»ΠΎΠΆΡ†Ρ– ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ (9,5 Π³) ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒΡΡ
3,8 Π³ Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½ (3,2 Π³ – Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΈΡ… Ρ‚Π° 0,6 Π³ – Π½Π΅Ρ€ΠΎΠ·Ρ‡ΠΈΠ½Π½ΠΈΡ…).

1 столову Π»ΠΎΠΆΠΊΡƒ Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ Π½Π΅ΠΎΠ±Ρ…Ρ–Π΄Π½ΠΎ розвСсти Π² 1 склянці Ρ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡ— Π²ΠΎΠ΄ΠΈ, Ρ€ΠΎΠ·ΠΌΡ–ΡˆΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ– Π²Ρ–Π΄Ρ€Π°Π·Ρƒ Π²ΠΈΠΏΠΈΡ‚ΠΈ, Ρ‰ΠΎΠ± Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²Ρ– Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠ½Π° Π½Π΅ Π²Ρ‚Ρ€Π°Ρ‚ΠΈΠ»ΠΈ свій Π°Π±ΡΠΎΡ€Π±ΡƒΡŽΡ‡ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ‚Π΅Π½Ρ†Ρ–Π°Π», Π½Π°Π±ΡƒΡ…Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π² склянці, Π° ΠΏΠΎΡ‡Π°Π»ΠΈ абсорбувати Π²ΠΎΠ΄Ρƒ, токсини Ρ– ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ ΡˆΠ°Ρ€ ΠΎΠ±Π²ΠΎΠ»Ρ–ΠΊΠ°ΡŽΡ‡ΠΎΠ³ΠΎ слизу Π²ΠΆΠ΅ Π² ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌΡ–, Π² ΡˆΠ»ΡƒΠ½ΠΊΠΎΠ²ΠΎ-ΠΊΠΈΡˆΠΊΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ Ρ‚Ρ€Π°ΠΊΡ‚Ρ–. Π―ΠΊ Ρ– ΠΏΡ–Π΄ час приймання Π±ΡƒΠ΄ΡŒ-яких Ρ…Π°Ρ€Ρ‡ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π²ΠΎΠ»ΠΎΠΊΠΎΠ½ Π±Π°ΠΆΠ°Π½Π΅ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΊΠΎΠ²Π΅ вТивання Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½ΠΈ (1-2 склянки).

ΠŸΠΎΡ‡Π½Ρ–Ρ‚ΡŒ ΠΏΡ€ΠΈΠΉΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ Π· 1 Ρ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π»ΠΎΠΆΠΊΠΈ, якщо Ρƒ вас:

  • Π½Π΅ΠΌΠ°Ρ” досвіду вТивання Π²Π΅Π»ΠΈΠΊΠΎΡ— ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΎΡΡ‚Ρ– ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ,
  • Ρ” Ρ‚Ρ€ΠΈΠ²Π°Π»Ρ– Π·Π°ΠΊΡ€Π΅ΠΏΠΈ,
  • ΠΊΠ°Π»ΠΎΠ²Π΅ каміння,
  • ΠΏΠΎΠ»Ρ–ΠΏΠΈ Ρƒ ΠΊΠΈΡˆΠΊΡ–Π²Π½ΠΈΠΊΡƒ,
  • сильнС здуття після Π²ΠΆΠΈΠ²Π°Π½Π½Ρ– капусти, ΠΊΠΎΡ€Π΅Π½Π΅ΠΏΠ»ΠΎΠ΄Ρ–Π² Ρ‚Π° Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π² ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ.

Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ сСбС Π·Π°Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄ΡƒΠ²Π°Π»ΠΎ Ρƒ ΠΏΡ€ΠΎΠ³Ρ€Π°ΠΌΡ– профСсійної дСтокс-Ρ‚Π΅Ρ€Π°ΠΏΡ–Ρ—, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Ρ‰ΠΎ сприяє вивСдСнню токсинів Ρ–Π· ШКВ, які Ρ‚ΡƒΠ΄ΠΈ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π°ΠΏΠΈΠ»ΠΈ Π· Ρ€Ρ–Π΄ΠΈΠ½Π½ΠΈΡ… сСрСдовищ ΠΎΡ€Π³Π°Π½Ρ–Π·ΠΌΡƒ: ΠΊΡ€ΠΎΠ²Ρ–, Π»Ρ–ΠΌΡ„ΠΈ Ρ‚Π° ΠΌΡ–ΠΆΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΈΠ½Π½ΠΎΠ³ΠΎ простору.

Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΏΠ΅ΠΊΡ‚ΠΈΠ½ Ρ‚Π° Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ·Ρƒ, Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Ρ–Π±Π½ΠΎ Π· ΠΎΠ±Π΅Ρ€Π΅ΠΆΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π²ΠΆΠΈΠ²Π°Ρ‚ΠΈ людям Π· Ρ†ΡƒΠΊΡ€ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Π΄Ρ–Π°Π±Π΅Ρ‚ΠΎΠΌ.

ΠžΡΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠΈ Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ ΠΌΡ–ΡΡ‚ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΊΠΎΡ€Ρƒ ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ†Ρ–, Ρ‚ΠΎ дСяким людям ΠΌΠΎΠΆΠ΅ Π½Π΅ сподобатися Ρ—Ρ— Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Ρ‚Π° присмак. Π Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄ΡƒΡ”ΠΌΠΎ Ρƒ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΌΡƒ Ρ€Π°Π·Ρ– Ρ€ΠΎΠ·Π²ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΠΈ Π›ΠΎΠΊΠ»ΠΎ Π½Π΅ Ρƒ Π²ΠΎΠ΄Ρ–, Π° Ρƒ кисломолочних ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ‚Π°Ρ…, Π½Π°ΠΏΡ€ΠΈΠΊΠ»Π°Π΄, Π΄ΠΎΠΌΠ°ΡˆΠ½ΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΉΠΎΠ³ΡƒΡ€Ρ‚Ρ–, заквасці. Π—Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎ, дСякі властивості ΠΊΠ»Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠ½ΠΈ Π±ΡƒΠ΄ΡƒΡ‚ΡŒ Π²Ρ‚Ρ€Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ–, Π°Π»Π΅ свою Π±Π°Π·ΠΎΠ²Ρƒ Ρ„ΡƒΠ½ΠΊΡ†Ρ–ΡŽ Π²ΠΎΠ½Π° всС ΠΎΠ΄Π½ΠΎ Π²ΠΈΠΊΠΎΠ½Π°Ρ”. Π—Π³ΠΎΠ΄ΠΎΠΌ людина Π·Π²ΠΈΠΊΠ°Ρ” Ρ– Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Π·Π°ΠΊΠΎΡ…ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π² Ρ†Π΅ΠΉ яблучно-ΠΊΠΎΡ€ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Ρ‚Π° присмак.

Π‘Π°ΠΆΠ°Ρ”ΠΌΠΎ Π²Π°ΠΌ Π·Π΄ΠΎΡ€ΠΎΠ²’я Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ Ρ–Π· ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ†Ρ–Ρ”ΡŽ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠ°Π½Ρ–Ρ— NSP!