Еліксир молодості – Замброза.

У всі часи та епохи людство прагнуло знайти ті самі молодильні яблучка, щоб зберегти красу, молодість та довголіття в активному способі життя.
Зізнайтеся, ви теж, ймовірно, замислювалися над цим?

Якщо так, то поспішаємо вас порадувати: природа вже давно створила всі можливі біологічно активні речовини, щоб захистити наші клітини від впливу процесів, які спричиняють старіння.
У науці ці активні речовини називають антиоксидантами. Антиоксиданти мають здатність уловлювати вільні радикали, які утворюються від впливу як внутрішніх, так і зовнішніх джерел токсичних речовин, що спричиняють порушення структури клітинної мембрани та процесів життєдіяльності. Людина «гіркне, іржавіє, окислюється і старіє» від сонячного випромінювання, тютюнопаління, шкідливої токсичної їжі, води, повітря, від хронічних запальних процесів у тілі, від надлишку фармпрепаратів та дефіцитних станів за вітамінами та мінералами.

Що робити?

Важливо додати до свого раціону природні продукти харчування, які містять антиоксиданти: вітаміни, мінерали, сульфіди, індоли.
Як перевірити продукт на наявність антиоксидантних властивостей?

Є поняття ORAC – міжнародна одиниця виміру антиоксидантної здатності продуктів харчування. Серед них перше місце займають спеції, ягоди, фрукти, сухофрукти, горіхи, бобові. Включайте їх до свого раціону та стежте за нормальною роботою ШКТ, щоб усі корисні інгредієнти повноцінно засвоїлися.

Бувають такі випадки, що необхідно швидко та ефективно усунути дефіцит антиоксидантів і нам на допомогу приходять БАДи, які мають високий ступінь антиоксидантної здатності вловлювати вільні радикали.
Замброза є лідером на ринку рідких форм БАД за величиною ORAC – 51000!
Замброза містить висококонцентровані соки екзотичних фруктів і всім відомих ягід.
Замброза – це абсолютно натуральний продукт, що не містить штучних барвників, консервантів та ароматичних речовин.

Подивіться лише, що входить до складу:

Сік малини звичайної (Rubus idaeu),
Сік винограду звичайного (Vitis vinifera),
Сік американського винограду (Vitis labruska),
Сік лохини (Vaccinium сorymbosum),
Екстракт шкірки червоного винограду (Vitis vinifera),
Екстракт насіння червоного винограду (Vitis vinifera) L.,
Екстракт плодів заманихи (Lycium barbarum)L.,
Екстракт обліпихи крушиновидної (Hippophae rhamnoides),
Яблучний екстракт (Malus domestica),
Екстракт зеленого чаю (Camellia sinensis),
Сік мангостану (Garcinia mangostana).

Кому важливо вживати Замброзу?

Якщо ви запитаєте, кому важливо приймати Замброзу, то відповідь буде однозначною: всім!
Прочитайте цей список ТОП-14 властивостей напою Замброза та загинайте пальці (якщо вистачить), що для вас буде найціннішим та обов’язковим до виконання:

  • Сприяє захисту від окислення ліпідів мембран та ядерних структур клітин (ДНК),
  • Гальмує дію ферменту, що спричиняє запальну реакцію,
  • Знижує набряк, болючість, почервоніння, високу температуру,
  • Благотворно впливає на якість зору,
  • Відновлює пам’ять внаслідок покращення мікроциркуляції,
  • Запобігає згущенню крові та утворенню тромбів,
  • Блокує процес руйнування сполучної тканини, особливо колагену,
  • Має протиалергічний ефект, пов’язаний зі зниженням синтезу гістаміну,
  • Сприяє виробленню супероксиддисмутази (SOD),
  • Підсилює дію антидіабетичних та гіпотензивних засобів,
  • Знижує рівень ліпопротеїдів низької щільності, впливаючи на процеси синтезу холестерину,
  • Профілактує жирове переродження печінки – жировий гепатоз,
  • Пригнічує зростання патогенної кишкової мікрофлори та розвиток синдрому надлишкового грибкового росту,
  • Підтримує адекватний рівень імунного захисту.

Хіба вам це не потрібно?

Якщо ви ще не придбали Замброзу, то зробіть це зараз! Подаруйте своїм клітинам подяку за їхню працю у вигляді чудо-концентрату, що дарує приплив енергії, сил, радості та натхнення на творення.
Важливо! Після відкриття баночку з напоєм зберігати в холодильнику та приймати по 30 мл 1-2 рази на добу.
Ви навіть не згадаєте про те, що є сонливість, слабкість, апатія, депресивні настрої, в’яла шкіра та згаслий погляд!