Діти – це квіти нашого життя

Які вони милі та прекрасні в своєму дитячому пізнанні світу … цікаві і сміливі діти!

Для кожної мами її дитина найкраща і мама готова зробити все заради своєї дитини, аби вона була здорова та щаслива.

З багаторічного досвіду роботи з клієнтами можна сміливо сказати, що 90% звернень за допомогою, консультацією припадає на батьків, який хочуть поправити здоров’я своєї дитини. Так-так, саме першорядним запитом йде дитина, а потім вже і сама мати, та інші члени родини.
Безсумнівно, кожен батько знає, що для його дитини буде найбільш прийнятним у збереженні здоров’я через харчування та інші різні методи.

Цією статтею ми хочемо підтримати вас і дати доповнення до ваших навичок батьківської турботи про дитину, рекомендації щодо розширення харчування і профілактики щодо усунення можливих дефіцитів.

Коли починається здоров’я дитини? Звичайно ж з внутрішньоутробного розвитку!
Важливо планувати вагітність і підтримувати нормальний рівень необхідних мікро – і макроелементів під час формування всіх систем органів дитини внутрішньоутробно. Якщо ви хочете не знати тривог і турбот з цього приводу, то обов’язково прочитайте нашу статтю про підготовку до вагітності.

Для розкриття теми здоров’я дитини важливо розуміти основні базові моменти і особливості її розвитку:

  • Харчові звички формуються з традиційного харчування в родині.
  • Активне зростання всіх систем органів вимагає колосальної кількості будівельного матеріалу з їжі.
  • Імунна система постійно “вчиться”, вивчаючи світ всередині й ззовні, а тому захворювання можуть бути частими, але короткими за тривалістю.
  • Нервова система особлива в своєму віковому прояві і відповідно психіка дуже слабка, схильна до елементарного впливу на прийняття рішення.
  • Травна система моментально реагує на зміну раціону, алергенів в їжі і в навколишньому середовищі, наявність патогенної мікрофлори, ніж у дорослої людини.
  • У дітей система накопичення зайвої глюкози у вигляді глікогену в печінці ще на шляху свого формування, тому дитина гіперактивна, любить солодке і може «видати ацетон».

Особливій увазі з харчування та корекції раціону за допомогою БАД для усунення дефіцитів підлягають дітки, які:

  • малоїжки,
  • спортсмени,
  • беруть участь у всіх секціях і факультативах, немають вільного місця в графіку дня,
  • часто хворіють (тільки пішла до дитячого садочку/школу, вже захворіла),
  • із зайвою вагою,
  • особливі, сонячні, мають генетичну патологію (родові травми, ДЦП, аутизм, синдром Дауна і тд);
  • на елімінаційній дієті (з онкологічними процесами, з аутоімунними захворюваннями, з алергією і тп);

Для таких діточок обов’язково потрібно насичувати додатково раціон трав’яними комплексами, робити дитячі програми реабілітації шлунково-кишкового тракту, усувати дефіцити, давати повноцінний раціон з вітамінами і мінералами, правильними жирами й повноцінними білками, а також всі ті активні речовини, які будуть:

  • давати апетит,
  • захищати від паразитів і токсинів,
  • підвищувати імунітет (модулювати і стимулювати імунну відповідь),
  • поповнювати енергію,
  • давати будівельний матеріал для активного росту,
  • покращувати формування мови, мозку і мислення в цілому і тд.

Продукти компанії НСП смачні і полюбилися вже багатьом дітям ще внутрішньоутробно!

Профілактика – це найкраще рішення для того, щоб підтримати всі природні процеси росту і розвитку в дитячому організмі.

Будь ласка, звертаємо вашу увагу на вже готовий набір «Здорова дитина». Багато дітей ще не навчилися ковтати капсули, тому до набору увійшли не тільки найважливіші продукти для підтримки розвитку дитини, але і ті, які дитина може випити, розсмоктати як цукерку або розжувати.

Користь і рекомендовані дози продуктів з набору «Здорова дитина». Напишемо коротко та зрозуміло, щоб можна було легко донести до вас, батьки, ідею профілактики.

Хлорофіл рідкий містить витяжку із зелених рослин в невеликій концентрації і цей напій спрямований на те, щоб дати вашій дитині смачну і корисну альтернативу покупним напоїв з цілим каскадом корисних властивостей:

  • очищує кров і лімфу від шкідливих токсинів,
  • має протимікробну дію,
  • ідеальний для загоєння ран і регенерації тканин,
  • створює здоровий імунітет,
  • має антиоксидантні властивості.

Рекомендації щодо застосування:

До 1 року в профілактичній дозі: 0,1 – 0,2 мл помножити на вік в місяцях (для 3-х місячної дитини – 0,3-0,6 мл). Розводити у воді і давати протягом дня.

З 1 року до 6-7 років: 1 мл помножити на вік в роках.

Для дітей до року можна додавати хлорофіл рідкий 1-2 столових ложки на стандартну ванночку в воду для купання профілактики пітниці і інших подразнень на шкірі.

Колоїдні мінерали із соком асаї є шикарним джерелом необхідних мікро – і макроелементів в колоїдній, а значить у найбіодоступній формі (98% засвоєння). Це дуже смачний напій, який одночасно підтримує дітей різного віку, особливо розвиток їх серцевого м’яза (доведений клінічний ефект лікування різних патологій серця при активному зростанні дитини і при наявності великої кількості вісцерального жиру – ожиріння), кісткової тканини, когнітивних здібностей і тд. Антиоксидантна здатність даного напою становить 18000 ORAC, що дає 100% гарантію підтримки імунної системи і захист від вільних радикалів і токсинів.

Рекомендації щодо застосування:

До 1 року: 0,2 мл помножити на вік в місяцях.

З 1 року до 6-7 років: 1,5-2,0 мл помножити на вік дитини в роках

Спеціально розроблені для наших маленьких героїв жувальні форми БАД:

Дитячі жувальні мультівітаміни “Вітазаврики” з залізом дають можливість малюкові отримати збалансований раціон з вітамінами і мінералами кожного дня. Профілактика залізодефіцитної анемії, а значить попередження таких захворювань як стоматит, карієс, слабкість сполучної тканини, гіпотиреоз і тп. Просто і смачно у вигляді жувальних таблеток.

Рекомендації щодо застосування:

З 6 – ти місяців до 1 року: 1/4-1/2 таблетки в перетертому в порошок вигляді можна додавати в пюре або кашу.

З 1 року до 6-7 років: по 1 таб. 1 раз на день

«Біфідозаврики» жувальні таблетки для дітей з біфідобактеріями обов’язкові в раціоні кожної дитини для зниження ризику розвитку дисбактеріозу, для природного захисту від паразитів і для зниження ризику аутоімунних процесів.

Рекомендації щодо застосування:

З 2-х років в профілактичній дозі: 1 табл в день. Доза може збільшуватися до 3 таблеток на день при виникненні кишкових розладів або вживання антибіотиків.

До 3-х років приймати щодня

З 3 до 6-7 років приймати по 1 табл 3 рази

Лецитин – це правильний жир, важливий фосфоліпід, який будує нервове волокно, а значить всю нервову систему дитини, дозволяє дитині якісно запам’ятовувати, мислити і творити. Це будівельний матеріал для оновлення всіх клітин без винятку в зростаючому організмі. Крім того, Лецитин забезпечує нормальний обмін жирів, тим самим покращує роботу серцево-судинної системи, печінки. Лецитин формує міцелу жовчі, що сприяє засвоєнню жиророзчинних вітамінів А, D, Е та К.

Рекомендації щодо застосування:

З 1 року до 4 років: 1 капсула в день

З 4 до 6-7 років: 2 капсули в день

Малюки люблять їсти зубну пасту і це дуже небезпечно, тому що ці пасти з магазину містять фтор! Але не у випадку із зубною пастою Саншайн Брайт, яка містить абсолютно рослинні інгредієнти – екстракт листя зеленого чаю, евкаліпта, прополіс, мирра з м’яким смаком. Для багатьох батьків це порятунок – діти з радістю йдуть у ванну, щоб почистити зубки.

Зубна паста має сильні загоюючі властивості та профилактує карієс. Спробуйте також і ви її!

Для батьків діти залишаються дітьми у будь-якому віці (навіть й в 30-40-50 років), а це значить, що продукція компанії НСП підходить для дітей будь-якого віку!

Бажаємо вашим дітям ЗРОСТАТИ ЗДОРОВИМИ!